Mărcile grupului Volkswagen din oferta Porsche Finance Group România

Oferta variază de la leasing și credit până la asigurări și întreținere pentru mărcile grupului Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, ŠKODA, SEAT, CUPRA, Audi, Porsche, MAN și Das WeltAuto.

Volkswagen

Marca Volkswagen este una dintre cele mai de succes dintre producătorii de automobile din lume. Brandul de bază al Grupului produce vehicule pentru clienți din peste 150 de piețe. În 2021, marca Volkswagen Passenger Cars a livrat 8,9 milioane de vehicule.

Accesați promoțiile noastre:

↓ Arată mai mult

Volkswagen Autovehicule Comerciale

În calitate de marcă independentă în cadrul Grupului Volkswagen, Volkswagen Vehicule Comerciale este responsabilă la nivel mondial pentru dezvoltarea, construcția și vânzarea de vehicule comerciale ușoare. Gama de modele include autoutilitare, camionete, transport persoane, autocaravane și pick-up-uri.

Accesați promoția noastră:

↓ Arată mai mult

ŠKODA

ŠKODA este unul dintre cei mai tradiționali producători de mașini din lume. Marca cehă aparține grupului Volkswagen din 1991. Automobilele ŠKODA sunt „simply clever” și reprezintă funcționalitate ridicată și adecvare pentru utilizarea de zi cu zi, spațiu peste medie și raport calitate-preț excelent.

Accesați promoțiile noastre:

↓ Arată mai mult

Seat

Companie fondată în anii 1950, cu legendarul SEAT 600 a devenit o nouă stea pe cerul industriei auto. In prezent automobilele SEAT au un caracter aparte „Design. Mai mult decât frumusețe. Proiectează curajos. Proiectează mai bine. Niciodată mulțumit cu mediocritatea.

Accesați promoțiile noastre:

↓ Arată mai mult

Cupra

Atletul perfect. Definește-i performanța. Construit pentru experiența de conducere perfectă, inspirată din motorsport. Tu decizi cât de sportivă va fi experiența de conducere în CUPRA-ul tău.

Accesați promoțiile noastre:

↓ Arată mai mult

Audi

Audi reprezintă vehiculele sportive, manopera de înaltă calitate și design progresiv. Grupul este unul dintre cei mai de succes producători de automobile din segmentul premium. În Romania avem parteneri autorizați Audi care se ocupă de vânzarea și finanțarea vehiculelor și de consultanță pentru clienți.

Accesați promoțiile noastre:

↓ Arată mai mult

Porsche

Porsche AG este cel mai de succes producător de mașini sport din lume și face parte din Grupul Volkswagen din 2012. Astăzi, compania produce la fabricile sale din Stuttgart-Zuffenhausen și Leipzig, precum și la fabricile Volkswagen din Osnabrück.

Accesați promoțiile noastre Porsche:

↓ Arată mai mult

MAN

Grupul MAN este unul dintre cei mai importanți furnizori europeni de vehicule comerciale și soluții de transport. MAN este un furnizor de camioane, autobuze, motoare diesel, mașini turbo și transmisii speciale și are aproximativ 56.000 de angajați în întreaga lume. Diviziile MAN dețin poziții de lider pe piețele lor.

Accesați promoțiile noastre:

↓ Arată mai mult

Das WeltAuto

Das WeltAuto reprezintă, pe piața mașinilor second-hand, garanția mașinilor de calitate. Porsche Finance Group România vă oferă cea mai bună ofertă de finanțare pentru mașina dorită, puțin sau mai mult rulată.

Accesați promoția noastră:

↓ Arată mai mult