Ofertă finanțare pentru mașini rulate – Das WeltAuto

Promotii maisni rulate

Mașina ta rulată cu până la 1 an vechime:


Daca alegi să iți achiziționezi o mașină cu vechime de până la 12 luni în Leasing Financiar Clasic sau Credit, beneficiezi de:


  • 4% bonus financiar - daca închei poliță CASCO prin Porsche Asigurări
  • 3% bonus financiar - daca închei poliță CASCO prin Porsche Broker - cu un alt asigurător colaborator


Avantaje:

  • Valoare reziduală de până la 30% (valabil pentru auto cu maxim 100.000 km la data ofertarii)
  • Perioada de gratie de până la 3 luni.

Achiziționează-ți un autovehicul prin promoția curentă și beneficiezi de perioada de gratie la plata capitalului intre 1 și 3 luni, la începutul contractului sau oricând pe perioada desfășurării acestuia. Tot ce trebuie să faci este să ne informezi despre opțiunea ta cu 5 zile lucrătoare anterior datei de emitere a facturii de leasing / datei de scadenta a rătei de credit și să te asiguri că la acel moment nu înregistrezi restante.

Promotii, oferte masini rulate

Masina ta rulata cu peste 1 an vechime


Daca alegi sa iti achiziționezi o masină cu vechime de peste 12 luni in Leasing Financiar Clasic sau Credit, beneficiezi de:

  • 3% bonus financiar - dacă închei poliță CASCO prin Porsche Asigurări
  • 2% bonus financiar - dacă închei poliță CASCO prin Porsche Broker - cu un alt asigurător colaborator


Avantaje:

  • Valoare reziduala de până la 30% (valabil pentru auto cu vechime de maxim 4 ani și maxim 100.000 km la data ofertării)
  • Perioada de gratie de până la 3 luni.

Achiziționează-ți un autovehicul prin promoția curentă și beneficiezi de perioada de grație la plata capitalului intre 1 și 3 luni, la începutul contractului sau oricând pe perioada desfășurării acestuia. Tot ce trebuie să faci este să ne informezi despre opțiunea ta cu 5 zile lucrătoare anterior datei de emitere a facturii de leasing / datei de scadenta a ratei de credit și să te asiguri că la acel moment nu înregistrezi restante.

EXEMPLU REPREZENTATIV DE CALCUL

Simulare rată lunară Leasing Financiar Clasic pentru persoane fizice: 472 EUR CASCO și TVA incluse pentru o mașină cu preț recomandat de 24.989 EUR TVA inclus (ŠKODA SCALA STYLE 1.5 TSI DSG) și bonus financiar 4% scăzut. Prețul final de vânzare este stabilit de distribuitor în baza propriei politici comerciale. Distribuitorul este liber să acorde orice alte beneficii ori reduceri suplimentare în baza propriei politici comerciale, din acesta scazându-se bonusul financiar oferit de Porsche Leasing Romania IFN S.A. Avans 6.247 EUR (25%), durata contract 48 luni, dobândă variabila EUR 8,99%, volum finanțat 18.742 EUR TVA inclus, DAE finanțare 10,06 %, DAE total (finanțare + asigurare) 19,65 %, comision analiza dosar 298 EUR, total plati contract 34.192 EUR. Toate valorile includ TVA și asigurare CASCO prin Porsche Asigurări. Oferta este valabilă până la data de 30.09.2023 și se supune unor termeni și condiții.


Pentru o ofertă personalizată adresată persoanelor juridice, vă rugăm să vă adresați unui distribuitor autorizat.


S.C. Porsche Leasing Romania IFN S.A.

J23/493/2004

RO12064199

B-dul Pipera nr.2, cladirea Porsche
Voluntari, judetul Ilfov

Simulare rată lunară Leasing Financiar Clasic pentru persoane fizice: 362 EUR CASCO și TVA incluse pentru o mașină cu preț recomandat de 18.333 EUR TVA inclus (ŠKODA Octavia Style 1.5 TSI DSG) și bonus financiar 3% scăzut. Prețul final de vânzare este stabilit de distribuitor în baza propriei politici comerciale. Distribuitorul este liber să acorde orice alte beneficii ori reduceri suplimentare în baza propriei politici comerciale, din acesta scazându-se bonusul financiar oferit de Porsche Leasing Romania IFN S.A. Avans 4.583 EUR (25%), durata contract 48 luni, dobândă variabila EUR 8,99 %, volum finanțat 13.749 EUR TVA inclus, DAE finanțare 10,34 %, DAE total (finanțare + asigurare) 22,30 %, comision analiza dosar 298 EUR, total plati contract 25.933 EUR. Toate valorile includ TVA și asigurare CASCO prin Porsche Asigurări. Oferta este valabilă până la data de 30.09.2023 și se supune unor termeni și condiții.


Pentru o ofertă personalizată adresată persoanelor juridice, vă rugam să vă adresați unui distribuitor autorizat.


S.C. Porsche Leasing Romania IFN S.A.

J23/493/2004

RO12064199

B-dul Pipera nr.2, cladirea Porsche
Voluntari, judetul Ilfov

*Oferta este valabilă exclusiv pentru achiziția de mașini rulate comercializate prin rețeaua Das Weltauto, cu o vechime de pană la 7 ani și finanțate prin produsele Leasing Financiar Clasic sau Credit auto oferite de către Porsche Leasing Romania IFN S.A. Acordarea bonusului financiar implică o perioada de finanțare minimă de 24 luni și o poliță de asigurare CASCO intermediată de Porsche Broker de Asigurări.

*Oferta se adresează persoanelor fizice și juridice și este valabilă pană la 30.09.2023.

Consilierii de vânzări ai distribuitorilor autorizați vă așteaptă în showroom pentru oferte personalizate. Ratele lunare menționate reprezintă o simulare de calcul bazată pe un preț de vânzare recomandat. Prețul final de vânzare este stabilit de distribuitor în baza propriei politici comerciale, din acesta fiind scăzut bonusul financiar. Distribuitorul este liber să acorde orice alte beneficii ori reduceri suplimentare în baza propriei politici comerciale.