Porsche Finance Group RomÂnia


Oferim soluții eficiente, integrate și rapide de finanţare şi asigurare a autovehiculului dorit, nou sau second hand, conform conceptului "one-stop-shop": finanțare prin leasing sau credit, asigurări auto și nu în ultimul rând administrarea eficientă a flotelor, totul direct în showroom.

Porsche Finance Group România este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internațională specializată în servicii de finanțare și asigurare auto.

Porsche Holding Salzburg s-a înființat în anul 1947 și este parte a concernului Volkswagen.

Porsche Finance Group România înseamnă:

Porsche Leasing Romania oferă credit si leasing financiar pentru persoane fizice, PFA și juridice, pentru autovehicule noi și second hand.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii a grupului intermediind asigurări CASCO și RCA prin urmatorii asigurători parteneri: Porsche Asigurări, Grawe, Groupama, Allianz, Asirom, Generali si Omniasig.

Porsche Mobility ofera servicii de leasing operational si management de flote, rent-a-car dar si car sharing pentru companii.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group Romania si oferă asigurare CASCO, valabilă în toată Europa, pentru autovehiculele noi și second hand, finanţate prin companiile grupului sau cumpărate cash.

Porsche Bank Romania SA este entitatea bancara din cadrul grupului.

Finanţator oficial al mărcilor:

Oferta variază de la leasing și credit până la asigurări și întreținere pentru mărcile grupului:

Volkswagen,

Volkswagen Vehicule Comerciale,

ŠKODA, SEAT, CUPRA, Audi, Porsche,

MAN, Das WeltAuto.

Istoric

Cu un Volkswagen Beetle a început totul!

Povestea începe în 6 martie 1966, atunci când Porsche Holding încheie primul contract de leasing pentru un Volkswagen Beetle, punand astfel bazele unui nou sistem de finanțare în Austria.

Porsche Bank Global FX Code