Perspectivă

Lucrăm împreună cu rigurozitate pentru un obiectiv comun

Desfășurarea unor activități responsabile și durabile necesită implicarea tuturor angajaților Holdingului Porsche, motiv pentru care Porsche Holding Salzburg pune un accent deosebit pe comunicarea cu angajații săi. Acest lucru include informări transparente, activități de conștientizare și un angajament clar din partea managementului. În plus, fiecare țară Porsche are coordonatori și manageri pentru fiecare domeniu de inters care țin cont de condițiile specifice de pe plan local și generează schimbarea.

Porsche Holding Salzburg devine din ce în ce mai sustenabilă și mai verde. Pe lângă o mare varietate de activități și măsuri în cele cinci domenii de interes, compania lucrează, de asemenea, la extinderea strategiei sale de sustenabilitate pentru a include probleme sociale, precum și chestiuni de guvernanță. Primul raport de sustenabilitate privind mediul înconjurător va fi pregătit pentru anul 2022.

Dacă mai aveți și alte întrebări despre strategia noastră sau activitățile Porsche Holding în domeniul sustenabilitatii, vă rugăm să ne contactați la [email protected].