Carieră în Porsche Finance Group România

Colegii noștri reprezintă motorul companiei noastre, iar dedicarea și pasiunea lor sunt combustibilul! Acest lucru ne-a transformat în lider pe piața finanțărilor și asigurărilor auto.

Doriți să vă continuați parcursul profesional alături de noi? Perfect, căutăm oameni de acțiune și ne bucurăm să vă avem alături.

TRIMITEȚI CV-UL

Datele conținute în CV-ul dumneavoastră, pe care vă invităm sa il trimiteti utilizând optiunea Trimite CV disponibilă pe site, sunt prelucrate de către compania noastră doar în cadrul procesului de recrutare si selectie, în conformitate cu Nota de informare în scopuri de recrutare care oferă informații complete despre: categoriile de date pe care le prelucram, destinatarii acestor date, durata stocarii, temeiul prelucrarii si drepturile dumneavoastră.

Descarcă nota de informare

Căutăm oameni întreprinzători!

Vă place să puneți lucrurile în mișcare? Grozav, pentru că noi căutăm oameni care fac diferența. Premise bune în acest sens sunt: Inițiativă, Energie, Atenție.

Bineînțeles, ar trebui să fiți interesat de mobilitatea viitorului și să prețuiți relațiile colegiale cordiale. Avem întotdeauna grijă să menținem o atmosferă plăcută de lucru, chiar și atunci când lucrăm la turație maximă.

De ce să faci parte din echipa Porsche Finance Group România?

beneficii Cariera Porsche Finance Group Romania

Beneficii

Colegii noștri prețuiesc în mod deosebit micile detalii care fac diferența și care completează frumos viața profesională, cum ar fi de exemplu reduceri pentru abonamente sportive, asigurări medicale, condiții speciale de finanțare și altele.

beneficii Cariera Porsche Finance Group Romania

Grija pentru sănătate

Ne pasă de sănătatea colegilor noștri și punem la dispoziție multiple instrumente prin care să își asigure un stil de viață sănătos.

responsabilitate sociala Porsche Finance Group Romania

Responsabilitate socială

Ne implicăm activ în sprijinirea celor două cauze sociale la care am aderat încă de la început: sănătatea și educația copiilor. Ajutăm financiar și prin voluntariat asociații alături de care ne străduim să întoarcem binele comunității din care facem parte.

context international Porsche Finance Group Romania

Context internațional

Companiile membre ale Grupului Porsche Bank oferă angajaților lor șansa de a căștiga experiență și de a-și extinde competentele la nivel internațional.

compania Porsche Finance Group Romania

Lider de piață

Încă de la înființare, ne-am concentrat toate forțele pe o singura direcție - aceea de a asigura mobilitatea clienților noștri.

Porsche Finance Group este o companie modernă, care creste și extinde constant. Iar prin poziționarea în top-ul companiilor din piață oferim colegilor noștri un mediu de lucru interesant și dinamic.

manager Porsche Finance Group Romania

Manageri din interior

Oamenii cresc și se dezvoltă prin responsabilitățile și proiectele pe care le gestionează. De aceea ne selectăm managerii cu precădere dintre propriii colegi și îi sprijinim și motivăm cu oportunități interesante de dezvoltare.

dezvoltari profesionale Porsche Finance Group Romania

Oportunități de dezvoltare profesională

Ne ghidăm după proverbul: Omul cât trăiește învață. Colegii noștri au la dispoziție diverse programe de instruire, de la programe dedicate celor aflați la început de carieră, până la cursuri dedicate unor tematici punctuale de business, precum și multiple instrumente de studiu, de la cursuri fata-în-fata până la platforme de e-learning.