Stimați clienți și colaboratori,

O campanie de scam, mesaje și apeluri frauduloase, ce utilizează numele companiei Porsche Leasing România IFN SA este în desfășurare în ultimele zile. Terțe persoane utilizează identitatea companiei și a angajaților ei, pentru a solicita plăți în mod fraudulos de la potențiali clienți.

Vă rugăm să acordați atenție sporită solicitărilor primite în această perioadă în numele companiei noastre și să vă asigurați că acestea sunt transmise de pe adrese de e-mail oficiale (adrese de e-mail cu structura: [email protected]). Totodată, anterior efectuării oricăror viramente, vă îndemnăm să vă asigurați că facturile/documentele de plată vă sunt transmise prin e-mail de către angajați ai companiei, și să verificați inclusiv validitatea conturilor bancare comunicate.


Acestea sunt:

Porsche Leasing România
Raiffeisen Bank, Agenția Dorobanți RO20RZBR0000060002651722
Unicredit Bank, Sucursala Grigore Mora RO87BACX0000000030199313
Trezoreria Municipiului București RO11TREZ7005069XXX000452

Niciuna dintre companiile Porsche Finance Group România nu solicită plăți și nu trimite facturi sau alte documente de plată prin canale social media pentru utilizare privată, de tipul Whatsapp, și nici nu folosește pentru comunicări alte canale decât mail-ul oficial al companiei.

Orice comunicare nouă cu persoane care pretind că lucrează în numele sau pentru companiile noastre ar trebui verificat atent, iar în acest sens vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru detalii la 021.208.26.00/ [email protected].

Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a sprijini autoritățile în demersul de a opri aceste practici cât mai curând.

Vă mulțumim!

Echipa Porsche Finance Group România