Promoție Audi

Noua ta mașină, mai accesibilă ca niciodată!

SOLICITă OFERTă

AVANTAJELE PROMOȚIEI:

  • Dobândă redusă

  • 6 rate Casco gratuite și pachetul Service Confort gratuit în limita a 15.000 km/ an pe o perioadă contractuală de 48 de luni, dacă închei polița CASCO cu Porsche Asigurări pentru modelele A3, A4, Q3, Q5.

*Dacă polița CASCO se va incheia cu alt partener asigurător, se va aplica doar reducerea dobânzii.

**Pentru alte modele decât A3, A4, Q3, Q5, se va aplica doar dobânda redusă.

EXEMPLU DE CALCUL

Audi A3 Sportback

Oferta Promo Audi
Produs PERFECT LEASING
Moneda EUR
Rata lunara 359 EUR fără TVA (CASCO inclus)
Avans 25%
Durata contract 60 luni

*Oferta este valabilă pentru achiziția autoturismelor noi și de stoc marca Audi (clasice sau electrice) prin produsele Leasing Financiar Clasic, PERFECT LEASING sau Credit oferite de către Porsche Leasing Romania IFN S.A.

*Oferta se adresează persoanelor fizice și juridice și este valabilă până la 31.12.2023.

*Prin incheierea asigurarii CASCO prin Porsche Asigurari beneficiezi, pe lângă dobânda redusă, de 6 luni de CASCO gratuit si de pachet SERVICE gratuit in limita a 15.000 km/ an pe o perioada contractuala de 48 de luni, cu obligativitatea incheierii contractului de finantare pe minim 36 luni pentru modelele A3, A4, Q3, Q5.

*Oferta nu se cumulează cu alte promoții în derulare susținute de către Porsche Leasing Romania IFN S.A.

Consilierii de vânzări ai distribuitorilor autorizați vă așteaptă în showroom pentru oferte personalizate. Ratele lunare menționate reprezintă o simulare de calcul bazata pe un preț de vânzare recomandat. Prețul final de vânzare este stabilit de distribuitor în baza propriei politici comerciale. Distribuitorul este liber să acorde orice alte beneficii ori reduceri suplimentare în baza propriei politici comerciale.