Promoție aniversară

Explorează avantajele ofertei noastre jubiliare - 25 de ani.

Finanțează-ți mașina visurilor tale și beneficiezi de un super bonus financiar, adaptat în funcție de marcă, model și asigurătorul CASCO.

Oferta este valabilă pentru achiziția autoturismelor noi sau de stoc marca (exclus modele electrice) ŠKODA, Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Audi (A1, A3, Q2, A4, Q3, Q5, A6, Q7,Q8), Seat și Cupra, prin produsele Leasing Financiar Clasic, PERFECT LEASING sau Credit oferite de către Porsche Leasing Romania IFN S.A.

Solicită oferta

Avantaje

  • Valoare fixă a bonusului financiar în funcție de marcă, model și asigurătorul CASCO.
  • 12 luni RCA gratuit pentru contractele de credit, la persoane fizice, dacă se plătește polița CASCO pe un an de zile (avantajul nu se aplică pentru vehiculele comerciale marca Volkswagen)

*Promoția este valabilă pentru mașini noi și mașini de stoc (exclus modele electrice).

*Promoția este eligibilă pentru persoane fizice și juridice.

*Durata minimă contractuală este de 24 de luni.

CALCULE REPREZENTATIVE

VW Noul T-Cross Base 1.0 TSI

Produs Leasing Financiar Clasic
Moneda EUR
Rata lunara 307 EUR (TVA inclus)
Avans 4.686 EUR (TVA inclus)
Durata contract 60 luni

Škoda Fabia Essence 1.0 MPI

Produs PERFECT LEASING
Moneda EUR
Rata lunara 213 EUR fără TVA
Avans 3.106 EUR fără TVA
Durata contract 60 luni

*Oferta este valabilă pentru achiziția autoturismelor noi sau de stoc marca (exclus modele electrice) ŠKODA, Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Audi (A1, A3, Q2, A4, Q3, Q5, A6, Q7, Q8), Seat și Cupra, prin produsele Leasing Financiar Clasic, PERFECT LEASING sau Credit oferite de către Porsche Leasing Romania IFN S.A.

*Oferta se adresează persoanelor fizice și juridice și este valabilă până la 31.07.2024.

*Oferta nu se cumulează cu alte promoții în derulare susținute de către Porsche Leasing Romania IFN S.A.

Consilierii de vânzări ai distribuitorilor autorizați vă așteaptă în showroom pentru oferte personalizate. Ratele lunare menționate reprezintă o simulare de calcul bazată pe un preț de vânzare recomandat. Prețul final de vânzare este stabilit de distribuitor în baza propriei politici comerciale. Distribuitorul este liber să acorde orice alte beneficii ori reduceri suplimentare în baza propriei politici comerciale.