Produsele si serviciile noastre:

LEASING

În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți opta pentru unul dintre produsele care vi se potrivește cel mai bine: Leasing Financiar Clasic, PERFECT LEASING sau Leasing Operațional.

credit auto

Opțiunea de credit prin Porsche Leasing vă permite să vă realizați cu ușurință visul de a avea mașina mult dorită. Nu trebuie să achitați prețul de achiziție integral în numerar, ci puteți pur și simplu să îl finanțați în rate lunare.

ASIGURARE

Aveți posibilitatea să încheiați polița de asigurare CASCO odată cu achiziționarea autovehiculului dorit, direct în showroom, prin serviciul ONE STOP SHOP sau puteți opta pentru orice tip de asigurare de care aveți nevoie (RCA sau CASCO), prin intermediul partenerilor noștri.

CAR SHARING

sharetoo este răspunsul nostru la nevoile moderne de mobilitate ale companiilor care doresc să utilizeze o flotă adaptată nevoilor lor individuale și să ofere, totodată, un beneficiu suplimentar angajaților.

Ne bucurăm să putem oferi clienților noștri produse ce le asigură mobilitate de la 1 ora la 6 ani.

service/întreținere

Pentru o utilizare comodă și eficientă a mașinii, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre de întreținere disponibile: SERVICE, topSERVICE și MENTENANȚĂ PRO. Acestor pachete puteți asocia totodată mai multe servicii suplimentare.

E-MOBILITATE

Pentru pasionații de vehicule 100% electrice sau plug-in hybrid , vă punem la dispoziție soluții optime pentru finanțarea mobilității electrice, precum e2go și Moon Financing.

PROMOTII

Promotii auto electrice

Promoție Audi

Noua ta mașină, mai accesibila că niciodată!

Achiziționează-ți un autoturism nou sau de stoc marca Audi (inclusiv model electric), prin credit sau leasing, și beneficiezi de bonus financiar de până la 5%.

Promoție ŠKODA

Achizitioneaza-ti modelul preferat de la ŠKODA (model nou sau de stoc): tu iti alegi masina, noi iti oferim finantarea.

Promoție Cupra

Adrenalină. Emoție. 100% CUPRA.

Alege-ți un autoturism nou sau model de stoc marca CUPRA și beneficiezi de bonus financiar prin Porsche Finance Group Romania!

Promoție SEAT

Combină siguranță și eficienta în fiecare aventura!

Alege-ți un autoturism nou sau model de stoc marca SEAT și beneficiezi de bonus financiar prin Porsche Finance Group Romania!

Promotie Bonus Financiar

Mobilitatea are prioritate! Achizitioneaza-ti un autoturism, prin credit sau leasing, si beneficiezi de avantaje suplimentare direct la dealer!

Promoție VW cu dobânda redusă

Sezon nou, oferte noi.
Toamna asta bucură-te de ofertă cu dobânda redusă de la Porsche Finance Group România!

Promoția este valabilă pentru achiziția de auto noi, marca Volkswagen PKW (modelele electrice sunt incluse).

Promotie Das Weltauto

Indiferent daca masina aleasa are mai putin de 12 luni vechime sau, din contra, peste 12 luni, noi avem o promotie personalizata pentru tine

Promoție exclusiv PORSCHE

Profită de oferta specială și achiziționează-ți noul tău Porsche!

Indiferent dacă ești persoană fizică sau juridică, beneficiezi acum de aceleași dobânzi preferențiale la finanțarea în leasing financiar a noului tău model Porsche.

Promoție Porsche Approved

Prinde noua oferta de finantare dedicata pentru Porsche Approved!

Daca esti persoana juridica, beneficiezi acum de dobanzi reduse la finantarea in leasing financiar clasic pentru Porsche Approved (auto putin rulate si Second Hand).

Ofertă Bentley

S-a lansat oferta de finantare dedicată pentru marca Bentley!

consiliere personala

Aveți întrebări sau doriți mai multe informații despre produsele noastre?

Distribuitorul local va fi bucuros să vă consilieze - în mod competent și individual.

SOLICITAȚI CONSILIERE ACUM

Achizitioneaza-ti online Abonamentul Auto din confortul casei tale!

Servicii complete de administrare a flotei! Aici gasiti toate detaliile relevante.

Servicii complete de finantare si asigurare pentru vehiculele MAN.

Transferul creditului tău din Porsche Bank în Porsche Leasing

Începând cu data de 01.10.2022, Porsche Finance Group România își reorganizează operațiunile, marcând astfel debutul unei noi etape de îmbunatățire, dar și de simplificare a serviciilor oferite.

Astfel, creditele cu dobândă fixa vor fi transferate din portofoliul Porsche Bank Romania S.A. în cel al Porsche Leasing Romania S.A., care astfel dobândește calitatea de creditor în relația contractuala cu dumneavoastră.

DETALII

contul meu

Va invitam sa accesati platforma online, in functie de finantatorul dumneavoastra, pentru informatii complete despre contractul in derulare.